0888 770 007 Къртене - коректност и добри цени

Warning: Creating default object from empty value in /home/kyrtinet/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 274

Правилна последователност при ремонт на жилището

Правилна последователност при ремонт на жилището

При извършване ремонт на апартамента трябва да имате пълна картина за етапите му. Неправилната последователност на етапите може да се окаже скъпа грешка, затова планирайте добре. В началото е къртенето! След това може да мислите в следната последователност:

  • На първо място са водопроводните дейности. Санитарно-хигиенните условия играят важна роля. Чрез закупуване на висококачествен санитарен фаянс и подмяна на старите водопроводи вие може да забравите за трудностите в живота.
  • Към електромонтажните работи трябва да се отнесете много сериозно. Старите сгради не са направени в съответствие с европейските стандарти. Затова се изисква да се направи пълна подмяна на старите кабели с нови.
  • Преминете към пода и направете цялостна замазка, за да се коригират колебаещите се нива. Замазката трябва да престои 2-3 седмици, като се пръска няколко пъти дневно.
  • При стените е добре да изкъртите старата мазилка. Тук може да доминира цялото ви въображение – декоративна живопис, декоративни покрития или просто класически стил.

Така в зависимост от вашите желания и използването на висококачествени строителни материали ремонтът ще бъде успешен.

Ако при подготовката за ремонт имате нужда от Кърти чисти извозва, може да ни изпратите запитване за оферта :-).