0888 770 007 Къртене - коректност и добри цени

Warning: Creating default object from empty value in /home/kyrtinet/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 274

Имам ли нужда от професионално къртене

Професионално къртене или домашен майстор

С началото на топлите месеци идва сезонът за домашните ремонти. Ако планираме по-мащабна профилактика на дома си, преди да се захванем със същинското обновяване, почти във всички случаи се налага малко къртене. Традиционните видове къртения при ремонт на дома са да се сваля фаянс преди да се поставят нови плочки, къртене на бетон или тухла с цел да се преместят стени, усвояване на тераса, което изисква махане на подпрозоречното пространство, пробиване на отвори за нови врати и други.

На къртенето по различни причини често се гледа пренебрежително и домашния майстор се захваща смело с тази дейност без добре да прецени възможностите си. Има вероятност то да се изпълни успешно, но има и още по-голяма вероятно да се изгуби много време, да се наложи да се заемат или купуват един куп инструменти, да се повредят някой мебели, да се натрупа много прах по стените и после да се наложи непредвидено боядисване, а в някой случаи и да се стигне до неприятно нараняване.

Съвсем не е за пренебрегване и моментът с изхвърлянето на строителните отпадъци. Всеки знае, че е забранено да се изхвърлят строителни отпадъци в контейнерите за смет, но именно това се случва най-често. Правим го тайно, за да не ни видят съседите, но така даваме своя принос към замърсяване на средата в която живеем и до повишаване на общинските разходи за сметоизвозване. Не е изключено и да се стигне до глоби, а те никак не са малки.

Можем да си спестим всички тези преживявания много лесно. За целта е нужно да се обърнем към специализирана фирма за Кърти чисти извозва и тя да свърши работата вместо нас по правилния начин. Първата мисъл на всеки е, че ще влезе в излишни разходи, но крайната сметка показва, че всъщност се оказва по-изгодно да ползваме професионалните услуги на къртачите.

Във фирмите за такива дейности работят опитни къртачи със сериозно оборудване. Те могат да си позволят да предложат ниски цени, тъй като действат много бързо, не допускат грешки, не се самонараняват дори и при най-тежкото къртене и след тях апартамента не изглежда като след потоп. Те винаги изхвърлят строителните отпадъци регламентирано, в специализирани сметища. От своя страна вие не се харчите за инструменти които никога повече няма да ползвате, не рискувате здравето си, не си навличате ненужни ядове като неволно прекъсване на ел. инсталацията докато се опитвате да изкъртите парче бетон, не си губите всичкото свободно време и не подлагате семейният си автомобил на крайни изпитания за товароподемност със строителни отпадъци.

Все пак, може би имате нужда от професионално къртене?