0888 770 007 Къртене - коректност и добри цени

Warning: Creating default object from empty value in /home/kyrtinet/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 274

Компактни багери - гъвкавост и мощност

мини багер Бобкат

Мини-багери Бобкат (мини челни товарачи) стават все по-популярни и има защо. Те съчетават в себе си издръжливост, сила, удобство и компактен дизайн. Бобкат предлага седем модела, вариращи от 22 до 49 к.с., както и десетки прикачени инвентари, които допълнително увеличават производителността. Всеки мини багер може да бъде оборудван с прикачен инвентар като 3-точков теглич, товарач за монтаж, за задвижване (PTO) или хидравлично задвижване.

Бобкат имат отлични характеристики. Те са компактни и едновременно с това доста стабилни и подсилени. Здравината на конструкцията им се дължи на уникалния дизайн, който включва наличие на тежкотоварни оси, трансмисии, ходова част и рамки. Твърдите компоненти са с увеличена издръжливост, което води до по-голяма мощност и максимално сцепление при бутане или дърпане. Здравите предни оси пък са предпоставка за добрите елеваторни способности, даващи им възможност да вдигат изключително големи товари.

Бобкат осигурява комфорт при работа. Стандартната седалка е пригодена да обира вибрациите при движение по неравни терени. Тя е подвижна, мени ъгъла си, мести се напред и назад в зависимост от наклона, като по този начин осигурява максимално лесно достигане на педалите, волана и контролните табла. Воланът е с възможност за регулиране под определен от водача ъгъл. Снабден е с интегрален джойстик, който допринася за концентрацията на водача при работа. Бобкат е лесен за управление и защото контролните табла са направени подобно на тези при леките автомобили. Цветните бутони, намиращи се върху тях, дават възможност за бърза реакция при задаване на команди.

Мини багерите Бобкат отговарят изцяло на нуждите и изискванията на съвременното строителство. Нужно е само да се избере най-добрата скорост, да се усети сцеплението и да се осигури правилна работа на хидравликата. Мини багерът Бобкат е здрав, силен, лесен за поддръжка и е готов да работи винаги, когато имате нужда от него. Той е компактен и удобен за използване, управлението му е сигурно, удобно и безопасно, затова с него може да се действа уверено и спокойно.