0888 770 007 Къртене - коректност и добри цени

Warning: Creating default object from empty value in /home/kyrtinet/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 274

Основни грешки при ремонт на апартамента

основни грешки при ремонт на апартамента
  • Електромонтажни работи: Често в старите жилища са положени алуминиеви проводници. Те трябва да бъдат заменени с медни. Трябва да знаете какви уреди да използвате и да подходите грамотно в технологичните инсталации.
  • Водопровод: Една от основните причини за вътрешните проблеми в апартамента е старият водопровод и течащата вода, която отдавна е влошила състоянието на старите сгради. Затова да се прави капитален ремонт без да се кърти старата санитарна техника е немислимо. При смяна на канализацията най-напред трябва да установите мястото, където ще бъде ваната и мивката. Те трябва да бъдат над главната канализационна тръба. Трябва да се вземе предвид наклона на канализацията, за свободното източване на водата. Не трябва да се крие тръбата в стената, по-добре е да се направи за нея декоративна кутия.
  • Под: Ако подът ви има колебания в нивата е необходимо да направите цялостна замазка, която трябва да престои 2-3 седмици. За да стане здрав, пръскайте мазилката 3-4 пъти дневно.
  • Стени: При една стара сграда е желателно да се изкърти старата мазилка и да се замени с нова. С модерни мазилки вие можете да продължите довършителните работи. С тях ще получите абсолютно гладка повърхност, която не се нуждае от допълнителна шпакловка. Резултатът от вашия ремонт зависи от материала, който се използва. Използвайте висококачествени строителни материали, за да си свършите професионално ремонта.